Kerstmenu
Kerstmenu Van der Valk Hotel De Witte Bergen
Brioche met truffelhummus – Parmezaanse kaas – kletskopje
***
Carpaccio – truffelmayonaise – Parmezaanse kaas – kappertjes – zongedroogde tomaten – reuzecrouton
Trio van zalm – zalmtartaar – tataki zalm – gerookte zalm op blini - crème fraîche – sesamzaad
Mini Quiche – pompoen – pastinaak – gorgonzola - gebrande pecannoten
***
Bouillon van gevogelte – fijne groenten – verse kruiden – Armagnac
Pomodorisoep – creme fraîche – basilicum
***
Spoom – prosecco – peer – munt
***
Gebakken hertenbiefstuk – pompoen stamppot – saus van ahornsiroop – stoofpeertje
Kabeljauw met amandelkorst – rode bietenmousseline – chioggia bieten – beurre blanc
Gevulde bol Courgette – linzen uit de oven – wortel – paprika – feta
Black Angus rib-eye – klassieke bearnaisesaus – aardappel duchesse
***
Grand dessert