Kerstmenu

Kerstmenu Van der Valk Hotel De Witte Bergen

 

 

Brioche met truffelhummus – Parmezaanse kaas – kletskopje

***

Carpaccio – truffelmayonaise – Parmezaanse kaas – kappertjes – zongedroogde tomaten – reuzecrouton

 

Trio van zalm – zalmtartaar – tataki zalm – gerookte zalm op blini - crème fraîche – sesamzaad

 

Mini Quiche – pompoen – pastinaak – gorgonzola - gebrande pecannoten 

 

***

Bouillon van gevogelte – fijne groenten – verse kruiden – Armagnac

 

Pomodorisoep – creme fraîche – basilicum 

***

Spoom – prosecco – peer – munt 

***

Gebakken hertenbiefstuk – pompoen stamppot – saus van ahornsiroop – stoofpeertje

 

Kabeljauw met amandelkorst – rode bietenmousseline – chioggia bieten – beurre blanc

 

Gevulde bol Courgette – linzen uit de oven – wortel – paprika – feta

 

Black Angus rib-eye – klassieke bearnaisesaus – aardappel duchesse 

 

***

 

Grand dessert