Hotel De Witte Bergen

In 1930 opende de "De Witte Bergen," vernoemd naar de nabijgelegen witte zandheuvels. Het theehuis groeide snel uit tot een geliefd theehuis voor fietsers en wandelaars, die voor, tijdens of na hun tochten genoten van versnaperingen.

Kegelbaan

Dankzij de populariteit floreerde het theehuis en evolueerde het later tot een café-restaurant met kegelbanen. In de jaren zestig maakten de kegelbanen plaats voor hotelkamers, waardoor de aantrekkingskracht voor zowel zakelijke als recreatieve gasten toenam. De meest ingrijpende verandering vond plaats in de jaren zestig, toen de kegelbanen werden vervangen door hotelkamers.

Vergaderen, feesten en dineren

Tegenwoordig is Van der Valk Hotel Restaurant De Witte Bergen een moderne horecagelegenheid. De 18 multifunctionele zalen worden overdag voornamelijk gebruikt voor vergaderingen, congressen en beurzen, terwijl ze 's avonds het decor vormen voor feesten en partijen. Het restaurant behoudt zijn gezellige en intieme sfeer en is zeven dagen per week druk bezocht, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Het aantal hotelkamers is gegroeid tot 162, elk met luxe voorzieningen.

Unieke ligging

De locatie bevindt zich centraal in het land, is uitstekend bereikbaar en biedt ruime parkeermogelijkheden, terwijl het toch grenst aan een uitgestrekt natuurgebied. Het hotel ligt aan de rand van Het Gooi, een natuurgebied dat zich uitstrekt van het noordelijke puntje bij het Gooimeer tot aan de provinciegrens bij Hollandsche Rading, vijftien kilometer naar het zuiden. Het Goois natuurreservaat omvat ongeveer 40 natuurterreinen in de buitengebieden van diverse gemeenten. Het grootste deel van dit gebied wordt beheerd als natuurterrein.

Kom gerust langs en ontdek ons hotel, gelegen te midden van Het Gooi. We bieden diverse arrangementen voor een heerlijk verblijf in onze groene omgeving.

Ontdek ook