Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hilversum - de Witte Bergen

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen met deze bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoekje aan de bruisende stad Hilversum of ontdek de prachtige fietsroutes in Het Gooi.

Arrangement

Ontdek 't Gooi

Wilt u er even tussenuit en genieten van de prachtige omgeving 't Gooi? Dan is Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen de perfecte optie! Vanuit het hotel kunt u heerlijke wandelingen of fietstochten maken over de heide en door de bossen. Ook kunt u een bezoekje breken aan het bekende schilderdorpje Laren, waar u bijvoorbeeld het bekende Singer museum vindt.

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel de Wittebergen! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.