Restaurant

Restaurant De Witte Bergen

Indien de corona maatregelen niet van kracht zijn geniet u bij Van der Valk - de Witte Bergen zeven dagen per week van onze gevarieerde kaart. Van een kop koffie tot internationale vis- en vleesgerechten. Van een eenvoudige lunch tot uitgebreide Live Cooking Buffetten. Kom eens langs en ontdek de culinaire verrassingen van onze chef kok.

À la Carte

Vanaf 12:00 uur serveren wij onze à la carte lunch met heerlijke verse broodjes, salades, soepen en klassieke uitsmijters. Voor uw diner kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende gerechten van onze dinerkaart. In het restaurant of op ons ruime terras. Met z'n tweeën of met een hele groep. Ons sfeervolle restaurant is ideaal voor een gezellig etentje. Als u speciale dieetwensen hebt, dan past ons keukenteam daar graag uw gerecht op aan.

Dinerbuffet met Live Cooking

Zowel voor uw diner als ontbijt bent u van harte welkom bij onze Live Cooking buffetten. Onze  kok bereidt à la minute de heerlijkste gerechten voor u. Geniet van diverse soepen, salades en tot slot een prachtig dessertbuffet. Vanaf half 7 kunt u al terecht voor ons uitgebreide ontbijtbuffet met allerlei vers bereide gerechten. Een goede start van de dag, ook als u niet in ons hotel hebt overnacht. In het weekend start het ontbijt om 7 uur. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A1, tussen Hilversum en Laren
  • Gelegen in een prachtig natuurgebied
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant