Activiteiten in Laren

Gelegen in het midden van de weelderige groene landschappen van het Gooi ligt Laren. Het dorp staat ook wel bekend als 'de parel van het Gooi'. Dit schilderachtige dorp, bekend om zijn prachtige architectuur, levendige kunstscene en rijke geschiedenis, trekt bezoekers aan vanwege zijn unieke karakter en ontspannen sfeer. 

Verken Laren en haar omgeving

De inwoners zijn flamboyant en extravert. Twintig procent van de huishoudens valt in de categorie miljonairs. Lamborghini en Ferrari’s zorgen er voor overlast. Het kleine pittoreske dorpje staat bekend om de grote keuze uit horeca en luxe winkels. Wandel door de smalle straatjes van Laren en bewonder de pittoreske boetiekjes, galeries en gezellige cafés. Het Gooi biedt prachtige natuurlijke omgevingen, perfect voor ontspannende wandelingen of fietstochten. Vergeet niet de rijke culturele erfgoed van Laren te ontdekken, zoals het Singer Laren Museum, een schatkamer van kunst en cultuur.

Hotel nabij Laren

Op slechts een steenworp afstand van het betoverende Laren ligt Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen. Ons hotell biedt niet alleen comfortabele accommodaties maar is ook strategisch gelegen voor gasten die Laren en het Gooi willen verkennen. U loopt van het hotel via de heide en mooie akkerlandjes zo naar Laren dorp. 

Met slechts een korte rit vanuit Laren bereikt u het hotel, dat een oase van comfort en gastvrijheid biedt. Na een dag vol verkenning kunt u ontspannen in de weelderige kamers, genieten van uitstekende voorzieningen zoals een Casino en fitnessruimte, en smullen van heerlijke gerechten in ons restaurant.

Route Witte Bergen - Laren