Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Bij Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen is het altijd feest, maar tijdens de feestdagen pakken wij nog even éxtra uit. 

Zien we u dan?

à la carte restaurant

Restaurant de Witte Bergen

Ontdek ons restaurant! Wij zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 00:00 en in de weekenden van 10:00 tot 00:00, dus u kunt vrijwel altijd bij ons terecht! Geniet hier van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Wilt u verzekerd zijn van een tafel in ons restaurant 's avonds? Dan adviseren wij om vooraf een reservering te maken.

Live Cooking buffet

Ontbijt, lunch en diner

Elke dag kunt u bij ons genieten van een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet. Ook als u niet overnacht in ons hotel, bent u van harte welkom. Daarnaast serveren wij voor groepen vanaf 40 personen ook een heerlijk lunch/brunchbuffet of dinerbuffet. Onze buffetten bieden volop variatie met verrassende gerechten.

Kom borrelen in ons gezellige lounge gedeelte naast het restaurant of aan de hotelbar. Een geliefde plek van onze gasten voor een kopje koffie/thee, of een borrel. Wilt u uw meeting bij ons afsluiten met een borrel? Dan kunt u ook onze feestzaal reserveren om met uw groep vanaf 50 personen de bijeenkomst feestelijk af te sluiten.

Verrassend gezellig en gastvrij

High Tea

Geniet van een heerlijke high tea in ons gastvrije restaurant, inclusief een variatie aan zoete en hartige lekkernijen, onbeperkte koffie, thee, tafelwater en een welkomstprosecco. Groepen vanaf 30 personen kunnen een aparte zaal reserveren voor een exclusieve ervaring. Tijden en prijzen variëren, dus reserveer vooraf via telefoon, e-mail of ons contactformulier. We kijken uit naar uw komst!