Dineren nabij Hilversum

Bij Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen kunt u vanaf 17:00 uur terecht in het à la carte restaurant voor een heerlijk diner. Laat u 's avonds verwennen door ons uitgebreide dinermenu. Onze chef-koks bereiden met zorg samengestelde gerechten met verse, lokale ingrediënten. Wij passen het menu aan op de seizoenen. Van heerlijke malse steaks tot verrukkelijke visgerechten en smaakvolle vegetarische opties. Maar de echte Valk klassiekers ontbreken zeker niet. Er is voor ieder wat wils! Dus bent u op zoek naar een fijne plek om uiteten te gaan in de buurt van Hilversum? Zoek niet verder!

Allergenenmenu

Bij Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen streven we ernaar om al onze gasten een zorgeloze en heerlijke eetervaring te bieden, ongeacht hun dieetwensen of allergieën. Daarom presenteren we u ook graag onze uitgebreide allergenenkaart, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze culinaire hoogstandjes.

Allergenenkaart

Dineren met uw groep

Ook met een grote groep bent u van harte welkom in ons à la carte restaurant. Speciaal voor groepen vanaf 30 personen heeft onze chef-kok diverse heerlijke menu's samengesteld. Op deze pagina vindt u meer informatie hierover. Uiteraard kunt u in alles variëren en denken wij graag met u mee. Neem bij vragen contact op met onze receptie.

Combineren met een overnachting

Na een heerlijk diner geen zin meer om naar huis te gaan? Combineer uw diner met een comfortabele overnachting in één van onze hotelkamers. Ook bieden wij verschillende arrangementen aan waarbij u éxtra voordelig geniet van één of meerdere overnachtingen in ons hotel, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk diner. Bekijk onze arrangementenpagina om een arrangement te vinden dat bij uw wensen aansluit!