BIJNA KLAAR

Op maandag 5 december 2022 zijn we eindelijk gestart met de laatste fase van de verbouwing van ons hotel, na een vertraging van 4 jaar. Hoewel het oorspronkelijke plan was om eind december 2023 klaar te zijn, hebben we nu een kleine vertraging opgelopen. De eerste kamers zijn gereed sinds de eerste week van februari, en de laatste kamers zullen klaar zijn begin april.

Het oude gedeelte, aan de zijde van de snelweg en achter het restaurant, wordt volledig gesloopt. Hier zullen 44 moderne kamers en 10 eigentijdse vergaderzalen verrijzen. Bijna alle hotelkamers zullen worden uitgerust als moderne comfort kamers, met een balkon aan de tuinzijde. De vernieuwde vergaderzalen komen aan de wegzijde te liggen, en er wordt een glazen corridor toegevoegd tussen het hoofdgebouw en de in 2018 vernieuwde vleugel.

Na de verbouwing zal het hotel in totaal 162 kamers, 22 vergaderzalen, 2 feestzalen, een ontbijtzaal, een à-la-carterestaurant, een fitnessruimte en een casino omvatten.

We begrijpen dat de verbouwing enige overlast met zich mee kan brengen en doen ons best om dit tot een minimum te beperken. De bouwtijd wordt geschat op circa 11 maanden, met werkzaamheden van maandag tot en met zaterdag tussen 7:00 en 18:00 uur.

Wat kunt u als gast verwachten?

  • De werkzaamheden zullen geen invloed hebben op de beschikbare parkeergelegenheid.
  • Ons restaurant en ontbijtzaal blijven gedurende de verbouwing geopend.
  • Tijdens de verbouwing is er helaas geen fitnessruimte beschikbaar.
  • We zullen regelmatig updates van het project delen op deze pagina, zodat u op de hoogte blijft van de voortgang. We danken u voor uw begrip en geduld gedurende deze periode van vernieuwing en verbetering.