Wij zijn begonnen!

Maandag 5 december zijn wij, na een vertraging van 4 jaar, aan de verbouwing van de laatste fase van het hotel begonnen. 

Het oude gedeelte, aan de zijde van de snelweg en achter het restaurant, zal worden gesloopt. Daarvoor in de plaats komen 44 moderne kamers en 10 eigentijdse vergaderzalen. De hotelkamers worden bijna allemaal moderne comfort kamers met balkon aan de tuinzijde. De vernieuwde vergaderzalen komen aan de wegzijde. Tussen het hoofdgebouw en de in 2018 vernieuwde vleugel komt een glazen corridor. 

Na de verbouwing zal het gebouw 162 kamers, 22 vergaderzalen, 2 feestzalen, een ontbijtzaal, een a la carte restaurant, fitness en een casino omvatten.

Wij beseffen dat de verbouwing enige overlast zal bezorgen. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. De bouwtijd zal circa 9 maanden zijn. De werkzaamheden zullen van maandag t/m zaterdag tussen 7:00 en 18:00 uur plaatsvinden.

Wat kunt u als gast verwachten? 

  • De werkzaamheden zijn niet beperkend voor de parkeergelegenheid
  • Ons restaurant en ontbijtzaal blijven geopend.
  • Sinds 5 december zijn wij begonnen met de sloop. Dit kan enige overlast veroorzaken voor het zicht en het geluid.
  • Afhankelijk van de bouwfases zullen er een afwijkende looproutes plaatsvinden. Dit geldt voor 39 comfortkamers met een bubbelbad. Onze overige kamers blijven gewoon bereikbaar en zullen weinig tot geen hinder ervaren van bouwwerkzaamheden.
    -  Sinds 14 december zijn de comfortkamers met bubbelbad bereikbaar via een tijdelijke gebouwde gang door onze binnentuin. 
  • Helaas beschikt ons hotel niet over een fitnessruimte ten tijde van de verbouwing.  

We zullen regelmatig updates van het project op deze pagina geven, zodat u op de hoogte blijft.

Vooruitgang bouw

In december en januari bestonden de werkzaamheden vooral uit het slopen van het verouderde gedeelte. Na de sloop zijn einde januari de stappen genomen voor heropbouw.