Hotelbar de Witte Bergen

Op zoek naar de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag of om gezellig bij te praten met vrienden en familie? Zoek niet verder! De hotelbar bij Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen biedt de ideale omgeving om te genieten van heerlijke drankjes en smakelijke hapjes. Of het nu voor een informele borrel is met vrienden en collega's of om te ontspannen na een voortreffelijk diner, onze hotelbar verwelkomt u met open armen.

Sfeervolle lounge en gezellige hotelbar

Bij aankomst in ons hotel nodigt ons gezellige loungegedeelte naast het restaurant u uit om te ontspannen en te genieten van de warme ambiance. Of u nu plaatsneemt aan de hotelbar of in de lounge, u wordt omringd door een gastvrije sfeer die uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid.

Een uitgebreide barkaart

Onze hotelbar is trots op de uitgebreide barkaart met zowel binnenlandse als buitenlandse drankjes. Of u nu een liefhebber bent van klassieke cocktails, lokale bieren of internationale wijnen, u vindt hier zeker iets naar uw smaak. Onze deskundige barkeepers staan altijd klaar om u te adviseren of om uw favoriete drankje voor te bereiden. En wat is een goede borrel zonder smakelijke hapjes? Onze barkaart biedt een selectie van heerlijke hapjes om uw smaakpapillen te verwennen.

Sluit uw meeting feestelijk af

Heeft u een vergadering gehad in één van onze zalen en wilt u dit op een informele en feestelijke manier afsluiten? Dan is onze hotelbar de pérfecte plek. Neem contact op met onze receptie en vraag hen naar de mogelijkheden.