Fietsen in Het Gooi

Heeft u een eigen fiets of wilt u een fiets huren? Dat is mogelijk bij Hotel Hilversum – de Witte Bergen!

Wij verhuren 

  • Fietsen met terugtraprem 
  • E-bike 

Verder hebben we schitterende fietstochten voor door 't Gooi. Onze fietsroutes zijn geschikt voor een hele dag of voor een paar uur.

Uitstekende fietspaden

Vanuit ons hotel fietst u direct de hei op of de bossen in! Het Gooische landschap bevat 110 kilometer aan goed onderhouden fietspaden en is daarom uitstekend voor het maken van fietstochten. Vanuit het hotel bent u binnen enkele minuten op een van deze prachtige fietspaden. U fietst onder de bomen door, over uitgestrekte heidevelden en u kunt Schotse Hooglanders tegenkomen. Verschillende dorpen zijn gemakkelijk per fiets te bereiken en zijn zeker een mooie fietstocht waard. Laren, Blaricum, Baarn, Naarden-Vesting en Muiden liggen op fietsafstand van ons hotel.

Hoogtepunten van Het Gooi

Vraag een fietsroute bij onze receptie en ontdek de hoogtepunten van Het Gooise landschap: een uitgestrekt natuurgebied met zeer veel variatie in flora en fauna. Wij hebben verschillende arrangementen waarbij u een lunchpakket meekrijgt met gezonde lekkernijen voor tijdens het fietsen. Bij ons kunt u ook een fiets huren of u kunt eventueel uw eigen fiets meenemen. Het is mogelijk om uw fiets veilig te parkeren in onze overdekte fietsenstalling. 

Boek een fietsarrangement

Ontdek het prachtige Gooise landschap met een van onze fietsarrangementen inclusief of exclusief gebruik van onze fietsen. U bent bij ons van harte welkom.

Fietsroutes omgeving

Wij hebben voor u een aantal mooie fietsroutes samengesteld van onze natuurrijke omgeving!

Fietsroute Blaricum/Laren

Fietsroute Blaricum Laren 34 km

fietsroute 34 km Hilversum Blaricum Laren.pdf

fietsroute 34 km Hilversum Blaricum Laren-2.pdf

Fietsroute 41 km Nijkerk Spakenburg Huizen-1.pdf

Fietsroute 71 km Blaricum Baarn Bunschoten-1.pdf