Golfen in het Gooi

Het Gooi leent zich uitstekend voor golf. De uitgestrekte heiden en groene omgeving vormen de basis voor schitterende banen. Voor golfliefhebbers is deze regio een waar paradijs. Vanuit ons hotel kunt u erg gemakkelijk diverse clubs bezoeken.

Goyer Golf & Country Club

De ingang van de Goyer Golf & Country Club vindt u op ongeveer 500 meter van ons hotel. De Goyer Golf & Country Club werd in 2001 geopend. Het is een prachtige golfbaan met een sterk Amerikaans karakter en als eerste in Nederland met een green volgens USGA-specificaties. Ook het clubhuis heeft een typisch Amerikaanse uitstraling en prima eet- en drinkgelegenheid. 

Meer informatie Goyer

Golfclub Zeewolde

Golfclub Zeewolde heeft een 36 holes parkbaan, ruim aangelegd in het Horsterwold in Flevoland. Rust, ruimte en een uitdagende golfbaan waar de 4 lussen in verschillende combinaties gespeeld kunnen worden. Midden in de natuur, zonder wegen en treinen in de buurt; en toch dichterbij dan u denkt. Het restaurant met een schitterend terras, een golfshop en de zeer ruime oefenaccommodatie completeren het geheel.

Meer informatie Zeewolde

Hilversumsche Golfclub

De schitterende baan van de Hilversumsche Golfclub dateert uit 1896 waarmee de club een pioniersrol speelt in de Nederlandse golfgeschiedenis. De baan staat bekend om geonduleerde smalle fairways, prachtige heidegebieden en snelle greens die uw spel beslist op de proef stellen. 

Meer informatie Hilversumsche Golfclub

Golfclub Spandersbosch

Golfclub Spandersbosch is de golfvereniging op Golfpark Spandersbosch. De club heeft een 9 holes baan, prachtig gelegen in het beschermde natuurgebied van het Goois Natuurreservaat. 

Meer informatie Spandersbosch

Combineer met een overnachting

Omdat Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen de pérfecte uitvalsbasis biedt voor een bezoek aan één van deze golfclubs is het ideaal om een bezoek aan één van deze clubs te combineren met een overnachting in ons hotel. Na een sportieve dag kunt u heerlijk dineren in ons restaurant en daarna overnachten in één van onze comfortabele hotelkamers.