Kerst 2022

 

Kerstdiner

U kunt via de onderstaande link reserveren voor het kerstdiner op eerste of tweede kerstdag. Let u op dat u de juiste datum en het juiste type diner selecteerd? Wij vragen €69.00 per persoon voor het 5-gangen diner. De kinderprijs is €34.50. 

Reserveer hier uw 5-gangen kerstdiner

Wilt u alvast het kerstmenu zien? U kunt op onderstaande link klikken. 

KERSTMENU

Kerstbrunch 

Op eerste kerstdag serveren wij in onze brunchzaal een uitgebreide kerstbrunch. Hier wordt u feestelijk ontvangen met een glas prosecco en vervolgens zal er een kerstbuffet worden geopend. Geniet van de ruime keuze in koude en warme vis- en vleesspecialiteiten. Verder verzorgen wij live-cooking en ter afsluiting een uitgebreid spectaculair dessertbuffet.

De brunch is voor € 55,00 per persoon te reserveren. De kinderprijs is €30. Deze prijzen zijn inclusief thee en koffie. Frisdranken en alcoholische dranken kunnen voor een meerprijs worden besteld. 

Reserveer hier voor de brunch

 Kerstarrangement

Bij van der Valk - de Witte Bergen vieren wij de kerst altijd groots en gezellig. Wij serveren op eerste en tweede kerstdag een uitgebereid vijfgangen diner in combinatie. Zie voor de combinatie logies en diner ons arrangement. 

Kerstarrangement