MENUKAARTEN RESTAURANT A1

Welkom bij Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen, waar culinaire verwennerij en uitmuntende service samenkomen in onze uitgebreide menu's. Gelegen aan de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort, bieden wij een smaakvolle ervaring die uw zintuigen zal prikkelen.

Ontbijt- en lunchmenu

Begin uw dag met een heerlijk ontbijt in ons hotel, beschikbaar van 09:00 tot 11:30 uur. Geniet van een heerlijke croissant of van een vullende sandwhich, een gebakje, verse vruchtensappen en warme dranken om energiek aan uw dag te beginnen. Iedere dag bieden wij een kleine ontbijtkaart aan. Mocht u toch behoefte hebben aan een uitgebreider menu? Misschien is ons Live Cooking ontbijtbuffet dan iets voor u.

Voor een smakelijke pauze biedt ons lunchmenu een scala aan lichte en voedzame opties, beschikbaar van 12:00 tot 17:00 uur. Van frisse salades tot hartige sandwhiches en warme lunch specials, onze lunchgerechten zijn perfect voor een verfrissende onderbreking van de dag.

Ontbijt- en lunchkaart

Dinermenu

Laat u 's avonds verwennen door ons uitgebreide dinermenu. Onze chef-koks bereiden met zorg samengestelde gerechten met verse, lokale ingrediënten. Van heerlijke malse steaks tot verrukkelijke visgerechten en smaakvolle vegetarische opties. Er is voor ieder wat wils!

Dinerkaart

Allergenenmenu

Bij Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen streven we ernaar om al onze gasten een zorgeloze en heerlijke eetervaring te bieden, ongeacht hun dieetwensen of allergieën. Daarom presenteren we u ook graag onze uitgebreide allergenenkaart, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze culinaire hoogstandjes.

Allergenenkaart

Drankenkaart

Bij ons draait het niet alleen om eten; ontdek onze uitgebreide selectie aan verfrissende dranken. Kies uit een verscheidenheid aan wijnen, ambachtelijke bieren, cocktails en niet-alcoholische opties die perfect passen bij uw maaltijd.

Drankenkaart