Live Cooking Ontbijt

Elke dag kunt u bij ons genieten van een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet. Ook als u niet overnacht in ons hotel, bent u van harte welkom. Meer informatie over ontbijt zonder overnachting vindt u onderaan de pagina. 

Tijdens het ontbijtbuffet kunt u genieten van:

  • Diverse verse broodsoorten van onze lokale bakker en à la minute gebakken broodjes
  • Een breed assortiment broodbeleg waaronder kaassoorten, vleeswaren en zoet broodbeleg
  • Gekookte eieren en een heerlijk roerei met spek
  • Live Cooking
  • Verschillende ontbijtgranen, vers fruit, fruitsalade, vruchtensappen en yoghurt
  • Melk, koffie en thee

Dit heerlijke ontbijtbuffet is voor onze hotelgasten € 16,95 per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar ontbijten voor €8,50 per kind. 

Ontbijten zonder hotelovernachting

Ook zonder hotelovernachting kunt u aanschuiven bij ons heerlijk uitgebreide ontbijt. U kunt hiervoor telefonisch een reservering maken of zo komen binnenlopen op basis van beschikbaarheid.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van het live cooking ontbijt op zaterdag en zondag zonder hotelovernachting. 

Dit heerlijke ontbijtbuffet is € 17,95 per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar ontbijten voor € 9.00 per kind. 

U kunt voor het ontbijt doordeweeks bij ons langskomen tussen 06.30 en 10.30! Op zaterdagen serveren wij het ontbijt van 07:00 tot 11:00, op zondagen van 07:30 - 11:00. 

Live Cooking Brunch of Lunch

Geïnteresseerd in een Live Cooking brunch, lunch of diner? Wij serveren uitgebreide dinerbuffeten en brunch/lunch buffeten voor groepen vanaf 40 personen. Onze buffetten bieden volop variatie met verrassende voor- en hoofdgerechten, afgesloten met schitterende desserts. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.