Condoleance

Hoewel de aanleiding van een begrafenis of condoleance treurig is, kan een prettig geregelde condoleance veel zorgen wegnemen. Hotel Hilversum – de Witte Bergen is gespecialiseerd in het verzorgen van condoleance bijeenkomsten, variërend van koffie met een broodje, een receptiearrangement of een diner met naaste familie.

Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen heeft een zeer gunstige ligging aan de A1 en de A27 en beschikt over een ruim gratis parkeerterrein.

Mogelijkheden

Onderstaand vindt u diverse mogelijkheden voor de invulling van een condoleance of samenzijn met uw gasten. Voor gezelschappen vanaf 35 personen bieden wij in een aparte zaal, de volgende mogelijkheden. Voor de condoleance rekenen wij 2 uur. Drankjes na de twee uur worden besteld kunnen apart worden gerekend of een drankenpakket kan worden verlengd voor € 3.50 per half uur. 

 

Kleinere trek € 36.95 p.p.

Bestaat uit:

  • Krentenbolletjes op de tafels
  • 2 Belegde minibroodjes
  • Soepje 
  • Koffie, thee frisdranken en binnenlands gedistilleerd onbeperkt
  • Bittergarnituur 

 

Buffet, borrel en drankarrangement mogelijkheden

De condoleance afsluiten met een buffet behoort ook tot onze mogelijkheden. Hieronder vindt u onze keur aan buffetten. Uiteraard is het mogelijk een gerecht om te wisselen met een gerecht uit een ander buffet. Wij informeren u graag over de extra mogelijkheden en tarieven.

Buffetten

U kunt uw diner of buffet uitbreiden met een drankenarrangement. Frisdranken, tafelwater, huiswijn en tapbier zijn dan onbeperkt. Deze arrangementen zijn te boeken vanaf 25 personen in combinatie met een diner.

  • 2 uur drankenarrangement                                       € 15,50 per persoon
  • 3 uur drankenarrangement                                       € 19,50 per persoon
  • 4 uur drankenarrangement                                       € 23,50 per persoon
  • Verlenging per half uur                                               € 3,50 per persoon

Buitenlands gedestilleerd vanaf € 3,50 per consumptie

Menusuggesties

Hotel Hilversum – de Witte Bergen biedt tevens de mogelijkheid voor een diner op maat. Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en stellen wij een passend menu voor u samen. Ook kunt u zich laten verrassen door onze Chef-kok met heerlijke seizoensgerechten.

 

Voorstel op maat           

Indien bovengenoemde arrangementen niet aansluiten bij uw wensen, kunnen wij voor u een voorstel op maat maken. Uiteraard is het mogelijk de bestaande arrangementen uit te breiden of aan te passen naar uw eigen wensen.