Restaurant de Witte Bergen

Graag verwelkomen wij u in het stijlvolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen. Wij zijn doordeweeks geopend van 08:00 tot 00:00 uur en in de weekenden van 10:00 tot 00:00 uur. U kunt dus vrijwel altijd terecht in ons ruime restaurant!

De banketbakker bakt elke ochtend taarten en hartige snacks. Wij serveren al vroeg in de ochtend een heerlijk assortiment gebakjes. Wij serveren ook een kleine ontbijtkaart in de ochtend. Toch liever genieten van een uitgebreid ontbijt? Bekijk dan ons Live Cooking ontbijtbuffet, toegankelijk voor zowel hotel- als niet-hotelgasten! 

Onze keuken is geopend van 12:00 tot 21:45 voor ons à-la-cartemenu. Wij kunnen u uitnodigen voor een lunch, diner of alleen een drankje. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten biedt onze kaart een gevarieerd aanbod, waarbij onze keukenbrigade met duurzame en streekgebonden ingrediënten werkt. Of u nu met zijn tweeën bent of met een hele groep, bij ons zijn er verschillende mogelijkheden. Indien u speciale dieetwensen hebt, dan passen onze chef-koks daar graag uw gerecht op aan. Neem plaats in ons restaurant in Eemnes en geniet van een heerlijke, culinaire, onbezorgde avond. 

Restaurant aan de A1

Ons restaurant is ideaal gelegen aan de A1 bij Hilversum, tussen Amsterdam en Amersfoort. Deze perfecte ligging maakt ons restaurant ook de ideale tussenstop voor drukbezette zakenmensen. Gelegen aan de A1, bieden we een plek van rust en culinair genot. Dus bent u opzoek naar een plek voor een heerlijke lunch en/of diner tijdens uw meeting, brainstormsessie of ter ontspanning voor/na een lange werkdag? Wij verwelkomen u graag in Restaurant de Witte Bergen!

Bekijk hier meer zakelijke mogelijkheden in ons hotel.

Wilt u zeker zijn van een plek?

Reserveer hier alvast uw tafel