Kamer boeken bij Hotel Hilversum - de Witte Bergen

Onze gasten beoordelen ons met een

7,6
uit 14036 betrouwbare beoordelingen
Vernieuwde hotelkamers

Overnachten in luxe en comfort

Vernieuwde hotelkamers

Welkom bij Hotel de Witte Bergen! Ontdek comfort in onze standaard kamers, geniet van extra luxe in onze comfortkamers, of kies voor een verkwikkend verblijf met een eigen tuin, balkon of bubbelbad. We kijken ernaar uit om uw verblijf onvergetelijk te maken. Welkom thuis!

Hotelkamers & Vergaderruimtes

Verbouwing

Hotelkamers & Vergaderruimtes

Opwindend nieuws! We naderen de afronding van onze verbouwing en kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze vernieuwde ruimtes. Hoewel de laatste details nog worden voltooid, beloven we u een warm en modern verblijf.

Enkele kleine werkzaamheden vinden nog plaats, maar ons team staat klaar om uw verblijf soepel te laten verlopen. 

We kunnen niet wachten om u binnenkort te verwelkomen in onze verbeterde omgeving! 

Ga verder voor meer informatie over uw verblijf. 

Reserveer hier uw tafel!

Restaurant de Witte Bergen

Reserveer hier uw tafel!

Welkom bij Restaurant De Witte Bergen! Ons restaurant staat elke dag voor u klaar. Geniet van een uitgebreid ontbijt, koffie met gebak, een smakelijke lunch, een gezellige borrel of een heerlijk (gangen)diner. Ontdek onze gevarieerde menukaart, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde duurzame en streekgebonden ingrediënten. Om zeker te zijn van een plekje, raden wij aan om een tafel te reserveren. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Van der Valk Hotel Hilversum de Witte Bergen Vergaderen

Zalen

Uw bijeenkomst bij de Witte Bergen

U kunt bij Van der Valk - De Witte Bergen terecht voor al uw vergaderingen en bijeenkomsten. Wij beschikken over 22 kleine en grote, multifunctionele zalen en hebben met zorg geselecteerde flexibele arrangementen samengesteld. Neem contact met ons op voor een vergadering die geheel op maat is gemaakt en verzorgd. 

vacatures Witte Bergen

WE'RE HIRING

Join the family!

Wil jij werken bij bij de grootste horecafamilie van Nederland? Ben jij gastvrij, enthousiast en hou je van samenwerken? Durf je de uitdaging aan om onze gasten elke dag van topservice te voorzien? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Ga mee op avontuur & join the family!