Het Gooi

Golf in Het Gooi

Het Gooi leent zich uitstekend voor golf. De uitgestrekte heiden en groene omgeving vormen de basis voor schitterende banen. Vanuit ons hotel kunt u diverse clubs bezoeken.

Golfclub Zeewolde

Golfclub Zeewolde heeft een 36 holes parkbaan, ruim aangelegd in het Horsterwold in Flevoland. Rust, ruimte en een uitdagende golfbaan waar de 4 lussen in verschillende combinaties gespeeld kunnen worden. Midden in de natuur, zonder wegen en treinen in de buurt; en toch dichterbij dan u denkt. Het restaurant met een schitterend terras, een golfshop en de zeer ruime oefenaccommodatie completeren het geheel.

www.golfclub-zeewolde.nl]

Goyer Golf & Country Club

Goyer Golf & Country Club werd in 2001 geopend. Het is een prachtige golfbaan met een sterk Amerikaans karakter en als eerste in Nederland met een greens volgens USGA specificaties. Ook het clubhuis heeft een typisch Amerikaanse uitstraling en prima eet- en drinkgelegenheid. De ingang van de Goyer Golf & Country Club vindt u op ongeveer 500 meter van ons hotel. Bezoek de website voor meer informatie.

Hilversumsche Golf Club

De schitterende baan van de Hilversumsche Golf Club dateert uit 1896 waarmee de club een pioniersrol speelt in de Nederlandse golfgeschiedenis. De baan staat bekend om geonduleerde smalle fairways, prachtige heidegebieden en snelle greens die uw spel beslist op de proef stellen. Bezoek de website voor meer informatie.

Golfclub Spandersbosch

Golfclub Spandersbosch is de golfvereniging op Golfpark Spandersbosch. De club heeft een 9-holes baan, prachtig gelegen in het beschermde natuurgebied van het Goois Natuurreservaat. Bezoek de website voor meer informatie.

Boek een arrangement en combineer een dagje golf met een overnachting in ons hotel. U bent van harte welkom. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Ideale ligging aan de A1 tussen Hilversum en Laren
  • Gratis parkeren
  • Gratis WIFI
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant